Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Openwervendag

19-05-2019

 

Op zondag 19 mei neemt EEG Group met veel enthousiasme deel aan de Open Wervendag, waar we met trots ons vakmanschap via 4 van onze werven in de kijker zetten:

  • AZ Delta te Roeselaere: ziekenhuis van de toekomst met gereduceerde ecologische voetafdruk!

Als bezoeker krijg je de kans om een unieke blik te werpen achter de schermen van dit nieuwbouwziekenhuis. Verschillende EEG-collega’s die actief zijn op AZ Delta staan op maar liefst 3 verschillende trajecten klaar om iedere bezoeker technisch wegwijs te maken doorheen onze installaties. Hoe de installatie tot stand kwam, hoeveel km’s kabel er nodig waren, …ontdek het op AZ Delta!

Na afloop nodigen we jou en jouw familie, vrienden, buren, … uit op onze EEG-stand, waar je kan bijpraten bij een drankje!

 

  • AZ Sint-Lucas: Bouw van 2 nieuwe ziekenhuisvleugels!

Als bezoeker krijg je een unieke sneak peek achter de schermen van Blok W. De afwerkingen zijn volop aan de gang en de technieken die schuil gaan achter de ziekenhuiswanden zijn nog duidelijk zichtbaar. Ook hier staan onze EEG-collega’s paraat om bezoekers van de nodige technische uitleg te voorzien!

Bezoek het project als eerste! Aan de hand van interessante informatie en weetjes breng je een bezoek aan de verschillende afdelingen van blok W nog voor ze geopend worden.

 

  • Henleykaai: Sporthal en klassencomplex!

Via een design-and-buildprocedure ging de provincie Oost-Vlaanderen op zoek naar het geschikte ontwerp voor een sporthal en een twintigtal klasruimtes voor de uitbreiding op de Mercatorcampus aan de Henleykaai te Gent. Dit ontwerp kwam tot stand door een intense samenwerking tussen de architecten BobMcMaster en BEL architecten, studiebureau VK Engineering en de aannemers Furnibo-Persyn-EEG.

Benieuwd naar het eindresultaat? Ontdek het in de Henleykaai!

 

  • Montlégia à Liège: Nieuwste ziekenhuis in Wallonië

Onze collega's van SA-Danneels zijn volop actief op de werf van CHC Montlégia. Verras jezelf met een van de grootste werf in wallonië. 

Laat je verrassen door deze spectaculaire bouw en onze collega's van SA-Danneels!