Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

EEG Group en Beltherm slaan de handen in elkaar.

06-12-2018

EEG Group en Beltherm slaan de handen in elkaar.

Beltherm zal voortaan deel uitmaken van de EEG Group. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat we 140 nieuwe collega’s mogen verwelkomen binnen EEG Group.

EEG Group neemt hiermee een extra vaste waarde in luchtbehandeling onder de arm.

Beltherm produceert en monteert luchtkanalen en hulpstukken. Wij leveren maatwerk en leggen steeds de nadruk op kwaliteit en luchtdichtheid. De luchtkanalen worden gemaakt van gegalvaniseerd materiaal, maar kunnen ook uit aluminium of roestvrij staal bestaan.

Beltherm staat zelf in voor de volledige productie van de luchtkanalen. Hiervoor beschikt Beltherm over een nagelnieuw en volledig geautomatiseerd machinepark met een zeer hoge capaciteit. Dit biedt de klant de nodige flexibiliteit en zorgt er voor dat men niet afhankelijk is van lange levertermijnen.

Zowel de overheid als de publieke opinie stellen steeds hogere eisen aan luchtkwaliteit. Dit zorgt ervoor dat luchtbehandeling een steeds groter deel uitmaakt van de HVAC-installatie (verwarming, koeling en airconditioning).

Beltherm heeft een erkenning in categorie D18, klasse 8. Deze erkenning betekent dat Beltherm zowel over de nodige ervaring als de vereiste capaciteit beschikt om een grote verscheidenheid aan projecten aan te kunnen. Hierbij werkt Beltherm enkel met gerenommeerde kwaliteitsmerken en garandeert het een optimale dienstverlening.

 

#eeg #beltherm #samensterker #samenwerken #Luchtbehandeling